
319 €
booking.comΣυγκρίνετε 3,550 διαθέσιμα, οικονομικά ενοικιαζόμενα σπίτια σε τιμές πο ξεκινούν από 9€.
Συγκρίνετε 3,550 διαθέσιμα, οικονομικά ενοικιαζόμενα σπίτια σε τιμές πο ξεκινούν από 9€.
Εξοικονομήστε έως και 83%

319 €
booking.com
127 €
booking.com
130 €
vrbo
310 €
booking.comΧάρτης
Ποιό εύρος τιμών είναι συνηθισμένο στην περιοχή Παναγία?
Το γράφημα δείχνει τα ποσοστά για ενοικιαζόμενες κατοικίες σε κάθε κατηγορία τιμής. Η περιοχή Παναγία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό (40.39%) κατοικιών στο εύρος τιμής 50€ - 100€.
Ποιές είναι οι πιο δημοφιλείς παροχές στην τοποθεσία Παναγία?
Υπάρχουν συνολικά 27 παροχές σε ενοικιαζόμενα στην τοποθεσία Παναγία, όπως φαίνεται παραπάνω στον αριθμό καταλυμάτων. Στην Παναγία, 1771 ενοικιαζόμενα προσφέρουν Wifi, 1761 ενοικιαζόμενα προσφέρουν Χώρος στάθμευσης, 1619 ενοικιαζόμενα προσφέρουν Κλιματισμός. Έτσι, αν χρειάζεστε Wifi για τις διακοπές σας, χρησιμοποιήστε το φίλτρο Wifi για να συγκρίνετε καταλύματα. Δύο παροχές που δεν είναι συνηθισμένες είναι Γυμναστήριο, Τζακούζι.
Ποιά διαμονή να επιλέξω στην περιοχή Παναγία?
Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες καταλυμάτων στην περιοχή Παναγία. Ανάλογα με τα άτομα της παρέας σας, μπορείτε να επιλέξετε χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα φίλτρα. Διαμέρισμα είναι ο πιο δημοφιλής τύπος διαμονής, και τα μεγαλύτερα ενοικιαζόμενα σπίτια μπορούν να φιλοξενήσουν το μέγιστο 9 άτομα.
Ο λιγότερο δημοφιλής τύπος διαμονής σε Παναγία είναι τα Μοτέλ ενοικιαζόμενα
Σε πόσα καταλύματα επιτρέπονται τα κατοικίδια στην περιοχή Παναγία?
17.97% των ενοικιαζόμενων στην περιοχή Παναγία είναι φιλικά προς τα κατοικίδια. Είτε αν θέλετε να πάρετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο μαζί σας, είτε αν είστε αλλεργικοί στα ζώα, βεβαιωθείτε πως θα διαλέξετε το κατάλληλο ενοικιαζόμενο για εσάς εφαρμόζοντας τα σωστά φίλτρα.
Τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα στην περιοχή Παναγία?
Η λίστα με τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε στη Παναγία: Παραλία Αρκουδίλας, Παραλία Ερημίτης, Παραλία Καραβοστάσι, Παραλία Μονοδένδρι, Παραλία Σαρακίνικο, Μονή Παναγίας Αρκουδιλα, Παραλία Κλωνί Γουλί, Παραλία Κατούλα, Τo Κάστρο του Αλή Πασά, Παραλία Σταυρολιμένας, Παραλεία Χαράμι, Το Μουσείο Νερόμυλος, Παραλία Κηπιάδι, Αγια Υπαπαντη.